Våra Tjänster

Beteendebaserad Säkerhet (BBS) är en effektiv metodik som minskar olycksfallsrisken på arbetsplatser, särskilt i branscher som tillverkningsindustri, transport, bygg, järnväg, gruvdrift och sjukvård. Söker ni de mer erfarna konsulterna på BBS i Sverige så har ni kommit rätt.

Företag som inser att hur man hanterar människor och som satsar på att utbilda sina ledare till att skapa bra förutsättningar för sin personal är mer framgångsrika och har nöjdare kunder. PeopleSkills har lång erfarenhet av att designa och leverera ledarprogram på flera nivåer.

OBM eller Organizational Behavor Management hjälper dig uppnå bestående prestationsförändring genom att ändra beteenden effektivt.

Vi har lång erfarenhet av att att skapa effektiva team med GDQ (Group Development Questionnaire) och stöd av Teambook, som fungerar både på arbetsgrupper och ledningsgrupper.

När du behöver hjälp med att planera och hålla större möten med upp till 500 deltagare eller ska arrangera en konferens över flera dagar så hjälper vi dig i mål med det.

Ledarcoaching för chefer och teamledare med inriktning på mätbara mål och individuell anpassning. Oavsett din erfarenhet som chef får du enkel tillgång till träning och stöd genom webbaserade Mebook.