Categories
Allmänt

Aubrey Daniels till Stockholm!

Unik möjlighet

Aubrey Daniels besöker StockholmFörfattaren, föreläsaren och grundaren till modern Performance Management kommer till Stockholm! Den 12e juni 2015 har du möjlighet att möta Aubrey Daniels, kallad ”the father of performance management” i två olika seminarier. Ett seminarium behandlar hur du verkligen får till stånd organisationsförändringar på riktigt och varaktigt. Det andra seminariet behandlar säkerhet. Hur man skapar säkra arbetsplatser långt förbi säkerhetsföreskrifter och med djupt engagerade medarbetare.

Antalet platser är starkt begränsat då syftet i mötena är dialog snarare än föreläsning.

Låter det intressant? Anmäl dig via länkarna nedan. Anmälan är bindande just eftersom platserna är så få. 

Kostnad för att deltaga: 0 kronor

Varför 0 kronor? Jo, ”to pay it forward” som det så väl uttryckt heter på engelska. För flera år sedan, när jag först lärde känna Aubrey, bjöd nämligen hans företag över mig som nybakad konsult med passion för beteendeförändring till USA och lät mig gå kurs och lära av dem utan kostnad och med en generositet jag aldrig tidigare mött i företagsvärlden.

Så nu har jag min chans att göra samma sak om än i liten skala. Kom och träffa denna sympatiska och djupt kunniga man inom området beteendeförändring och Performance Management!

Ta med dina egna funderingar om organisationsförändring, ledarskap eller säkerhet på arbetsplatsen och låt dig inspireras. 

Anmäl dig här:

Välkommen!
Hälsningar
//Ulf

By Ulf Dennholt

Ledarskapskonsult Ulf Dennholt driver PeopleSkills med passion för effekt i de projekt och utbildningar han driver. Han har mångårig erfarenhet som ledare och är utbildad inom performance management, beteendeförändring och juridik.
Läs mer om Ulfs erfarenhet och utbildning här.